Λοιπόν…

δεν ξέρω τι λέτε σεις αλλά το κόμμα του Καρατζαφέρη έχει ακλόνητες αρχές και αξίες. Μπορεί να διαφωνείτε μ’αυτές –ναι, δεν αντιλέγω – αλλά οφείλετε να μην είστε μικρόψυχοι και πρέπει να παραδεχτείτε ότι σε εποχές ηθικού ξεπεσμού, ευτέλειας θεσμών και αξιών και γενικότερης επίθεσης των σκοτεινών κέντρων στα ιερά και τα όσια της φυλής μας, οι κοπελιές και τα παλικάρια της λαϊκορθόδοξης παράταξης στέκουν ορθά στα μετερίζα της υπεράσπισης της ιστορικής συνέχειας της εθνικής μας ταυτότητας. Αγκωνάρια της οποίας από αρχαιοτάτων χρόνων και εσαεί πυργώνονται  θεσμοί όπως η πατρίδα , η θρησκεία, η οικογένεια.

βίον ανθόσπαρτον!Η οικογένεια.  Να ο κεντρικός πυρήνας του Καρατζαφέρειου ουμανισμού. Ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά πείτε ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς έχει στηρίξει την οικογένεια πιο ολοκληρωτικά από τον καουντίγιο του Λα.Ο.Σ. Κανένας. Και κανένας δεν του το αναγνωρίζει. Όμως δεν είναι λίγοι όσοι θυμούνται εκείνη τη μουντή επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου του 2000 όταν το σαλόνι της «Άλφα Ένα» κοσμούσε έγχρωμη φωτογραφία του ζεύγους Καραμανλή -Παζαϊτη με την αθάνατη λεζάντα :  «γιατί..κι οι ερωτευμένοι έχουν τα πρότυπά τους». Και ίσως θυμάστε ότι ο χενεραλίσσιμο απέδωσε την αποπομπή του από τη ΝΔ , εκείνη πάνω κάτω την περίοδο, σε κάποια Σαλώμη – χθαμαλοτάτης ηθικής και πάντως κίνηση ελκόμενη από χαλάρωση της πίστης στην οικογένεια. Ξεκάθαρα πράματα  παιδιά να τα λέμε αυτά.

Έπειτα, μηπως να αγνοήσουμε την παρουσία του σεξολόγου κ. Αποστολάτου στο κοινοβούλιο; Ξέρω οι κυνικοί μαρξισταί  ξερόλες, αντί να βρουν καμιά γκόμενα κειπέρα, θα καγχάσουν αλλά, πρώτον η παρουσία του στα έδρανα κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, η δε επιστημοσύνη του, σας ρωτώ ευθέως, συμβάλλει ή όχι στην υγιή ζωή μιας οικογένειας; Πολύ περισσότερο απ’όσο συνέβαλαν η ψήφος ή τα παντελόνια στα θήλεα, να πηγαίνουν σχολείο ή πανεπιστήμιο και γενικά να βγούν απ’την κουζίνα. Κάτι ξέραν οι γιαγιάδες μας διάολε!   

Έχετε έτοιμη την απάντηση – όπως άλλοτε οι πρόγονοί σας το κονσερβοκούτι: και ο Ψινάκης που κολλάει; Φτου σας ρατσιστές..  Λες και η έννοια της οικογένειας δεν αγκαλιάζει και μοναχικούς ανθρώπους όπως ο ανωτέρω σόουμαν. Λες και το ίδιο το Λα.Ο.Σ. δεν είναι η αναγωγή σε εθνικό επίπεδο μιας μεγάλης οικογένειας, της πλατειάς ελληνικής οικογένειας που μας ενώνει όλους – εκτός από τους μετανάστες και τους φίλους τους, αυτοί να φύγουν. Λες και ο κ.Ψινάκης και οι μεσημεριανές εκπομπές – όπως μας είπε κι ο ίδιος ο Αρχηγός στον Ευαγγελάτο – πρέπει να εξοβελιστούν από την πολιτική, και ξανά σας ρωτώ: αν ΔΕΝ λύνουν οι μεσημεριανές εκπομπές τα προβλήματα ταυτότητας της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας ποιος τα λύνει; «Η προλεταριακή επανάσταση κι ο αποστάτης Κάουτσκι»;

Δεν έχετε τί να πείτε ε; Δεν σας τα μάθανε στις σχολές κατασκόπων της τσεχοσλοβακίας αυτά, ούτε στο Λομονόσοφ βέβαια… Και να σας πω και κάτι άλλο: λυσσάξατε που η εκθαμβωτική κι εκπάγλου καλλονής κ. Μανωλίδου, η μαέστρος αποκάλεσε τζουτζούκο τον καλό της. Που είναι Άδωνις, και αηδόνι μέσα στη Βουλή για τα εθνικά μας θέματα και όχι μόνο. Λυσσάξατε αλλά να ξέρετε ότι αυτή η προσφώνηση είναι βαθειά ελληνική, πηγάζει απ’τα κατάβαθα της παράδοσης και της εποχής που η Ελλάδα μεγαλουργούσε, που έχτιζε τον Τρίτο Ελληνικό Πολιτισμό (Τ.Ε.Π.) που κορωνίδα του πολιτισμού μας ήταν η ελληνιχριστιανική ηθική και δημιουργία, που οι φούστες κόβονταν με το χάρακα και οι ξένοι ευγενικά πείθονταν να επιστρέψουν στις πατρογονικές τους εστίες -όπως οι εβραίοι του συνοικισμού Κάμπελ στη Θεσσαλονίκη, που φεύγοντας ξέχασαν τα τζάκια αναμμένα και ξέσπασε, με τη βοήθεια του στρατηγού ανέμου, πυρκαγιά.( Τώρα εσείς οι άθεοι θα μας πείτε τα παραμυθάκια σας και γι’αυτό, αλλά τα έχετε πάρει απ’τη ζήμενς, το κατήγγειλε ο ράϊχςφύρερ εδώ και χρόνια, τό’πε κι ο κοροβέσης πρόσφατα – άλλο που δεν του τά’παμε του εισαγγελέα, είναι να εμπιστεύεσαι εισαγγελείς εδώ που τα λέμε;)

Την μουσική επιμέλεια αυτού του ποστ ανέλαβα με χαρά μόλις έμαθα ότι η συμβουλευτική καλλιτεχνών του ΛαΟΣ πρόκειται να μιξάρει το κομμάτι με σύγχρονο ήχο – με Μαρτάκη και Μάρω Λύτρα στα φωνητικά. Πάρ’τε νά’χετε λοιπόν. Ζήτω το έθνος, ζήτω ο στρατός!Ζήτω η Αγία Ελληνική Οικογένεια!