Απίστευτο.

Όχι ότι την έκανε. Αλλά ότι την έκανε τώρα. (Έχει ώρα που την κάνεις θα μου πείτε? Μπα. όπως κάτσει. Γενικώς όπως κάτσει είναι)

Γκαντεμιά θέλω να πω. Έπεσε πάνω στου Μάϊκλ τη θανή λέμε, πού να δει το φως των νιουζρουμ η είδηση για το δικό του χαμό.

Δεν μ’ενδιαφέρει αν ήταν σημαντικός σαν καλλιτέχνης. Δεν μ’ενδιαφέρει αν τον ξέρουν πολλοί ή λίγοι. Δεν μ’ενδιαφέρει να σας πω γιατί είναι σημαντικός για πάρτη μου. Δεν μ’ενδιαφέρει αν σας καίγεται ή όχι καρφάκι για το rock’n’roll. Δεν μ’ενδιαφέρει αν έχετε υπόψη ότι γκαράζ είναι και κάτι άSkySaxonCigaretteλλο απ’αυτό που παρκέρνουνε αμάξια.

..κάποτε ήρθε λέει για λάϊβ στη Θεσσαλονίκη. Τον παλιό γραφικό καιρό, όταν οι συναυλίες γίνονταν σε πρώην τσοντάδικα -η μάλλον σε πρώην κανονικούς κινηματογράφους που Τρίτη   – Πέμπτη παίζαν τσόντες, Σάββατα λάϊβ, Κυριακή παιδικά θέατρα. Έρχεται, λέει στους οργανωτές κάτι ότι πεινάει ξερωγώ, φεύγει από την Ολύμπου -σήμερα εκεί έχει ένα σούπερ μάρκετ, πιο φτηνά , το κλειδί στην οικονομία, θα σας γελάσω –  και χάνεται στην πόλη. Δεν υπήρχαν κινητά εκείνες τις γραφικές, προϊστορικές εποχές που τα ποτά έκαναν πεντακόσιες δραχμές και ήταν τζόνυ κόλα κυρίως, και τζην γκόρντονς, κι οι ροκαμπιλάδες άραζαν έξω από την Τράπεζα Αττικής στη Βογατσικού, και στο Λούκυ Λουκ σερβίραν μέχρι στο απέναντι μαγαζί μέσα.

Οπότε για να ψάξεις κάποιον που έχει χαθεί πρέπει να κάνεις σαφάρι. Εκτός και είσαι η αστυνομία φαντάζομαι.    

Καποια στιγμή κάποιος παίρνει τηλέφωνο στο σινεμά -τσοντάδικο -λαϊβαδικο κλπ. τά’παμε για το μέρος, το οποίο έχει μαζέψει τους ελάχιστους που συσπειρώναν οι πάλαι ποτέ Seeds – οι οποίοι σαν καλοί πελάτες ορύονται για τα λεφτά τους  πίσω και τέτοια. Παίρνει λοιπόν τηλέφωνο, «έχετε εδώ έναν… που λέει ότι τραγουδάει απόψε εκεί» και ξερωγώ, ήταν πράγματι ο Sky, και στην άλλη άκρη ιδιοχτήτης πατσατζίδικου στην πλατεία Βαρδαρίου κείμενου, όπου είχε καταφύγει ο μαν για να φάει μανιταρόσουπα. Μ-α-ν-ι-τ-α-ρ-ό-σ-ο-υ-π-α.  Σούπα με μανιτάρια.

Και μετά λέει , έπαιξε στο λάϊβ και ροκενρολλ ξερωγώ και τέτοια, και «πατημένος είναι ο πούστης» και «ψώνιο ε?» και μεγάλο κωλόπαιδο ο Κυριάκος Κούλα κι όλ’αυτά τα χθαμαλά.  

Larga vida al rock’n ‘roll.